Διαβαινε το Κατωφλι της Καρδιας και Θυμησου Ποιος Εισαι

Το School of the Heart φέρνει στην Ελλάδα δύο δυναμικά σεμινάρια συν δύο σεμινάρια εκπαίδευσης δασκάλων, το καθένα με δυναμικές και αποτελεσματικές τεχνικές για να εισέλθεις στην καρδιά και να ζεις στην δόνησή της.

JOURNEYS INTO THE HEART The Inner Path

10-11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

10πμ – 5μμ

ΔΙΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ: η Εσωτερική Διαδρομή

Με την γνώση ότι το να θυμηθείς ποιος είσαι πραγματικά απαιτεί να έχεις μάθει να βρίσκεσαι και να ζεις μέσα από την δόνηση της καρδιάς, ο Daniel Mitel γύρισε τον κόσμο σε αναζήτηση διαλογισμών που διδάσκουν ακριβώς αυτό.

Πλέον έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες διαλογιστικές τεχνικές σε ένα βιβλίο με τον τίτλο Journeys into the Heart που έχει συγγράψει με τον Drunvalo Melchizedek, και τις διδάσκει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και στις Η.Π.Α.

Τώρα και στην Ελλάδα, μάς φέρνει το πρώτο μέρος του σεμιναρίου Journeys into the Heart, με επίκεντρο την “Εσωτερική Διαδρομή”. 

 Σε προσκαλούμε να βιώσεις δύο γεμάτες ημέρες διαλογιστικών τεχνικών που θα σε μεταφέρουν στο μαγνητικο πεδίο της καρδιάς. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθεις να αναγνωρίζεις την διαφορά ανάμεσα στην δόνηση του εγκεφάλου, όπου έχουμε εκπαιδευτεί να λειτουργούμε από την γέννησή μας, και την δόνηση της καρδιάς. Βίωσε την κάθε τεχνική και ανακάλυψε ποια ή ποιες από όλες ταιριάζουν καλύτερα στην καθημερινή σου πρακτική άσκηση. 

 Γιατί να μάθεις να ζεις από το πεδίο της Καρδιάς;

Η μετακίνηση του πνεύματός μας από το πεδίο του εγκεφάλου στο μαγνητικό πεδίο της καρδιάς διευρύνει την αντίληψή σου. Όταν βρίσκεσαι στην δόνηση της καρδιάς, αντιλαμβάνεσαι την μεγαλύτερη διάσταση του βίου που ζεις. Συνδέεσαι με την διαίσθησή σου και είσαι σε θέση να προβαίνεις σε επιλογές που ωφελούν εσένα και το περιβάλλον σου. Το να ζεις μέσα στην δόνηση της καρδιάς και να κατανοείς τον κόσμο μέσα από την καρδιά σού δίνει την δυνατότητα να επανασυνδέεσαι με την Ουσία σου και να βλέπεις την ζωή κάτω από ένα νέο φωτεινό πρίσμα.

 Οι τεχνικές που διδάσκονται στο σεμινάριο είναι: 

 •  Θεραπεία μέσω του Ήχου και της Δόνησης (108 OM): η μέθοδος των Ινδουιστών
 • Επανασύνεδση με την Μητέρα Γη, τον Πατέρα Ουρανό και τον Ανώτερο Εαυτό: από τον Δάσκαλο Sri Yukteswar
 • Ο Τόρος της Καρδιάς: από τους σαμάνους της φυλής των Kogi 
 • Η Τεχνική της Διαίσθησης: από την μεγάλη Δασκάλα Ana Procop
 • Η Τεχνική του Ομφαλού: από τον Όσιο Συμεών, τον Νέο Θεολόγο
 • Η Τεχνική της Αναπνοής: η τεχνκή του Βούδα
 • Ο Χορός της Συγχώρεσης των Σούφι
 • Η Τεχνική της Συγκέντρωσης στην Καρδιά: από τον Όσιο Νικηφόρο τον Ησυχαστή
 • Η Τεχνική του Τρίτου Ματιού: από έναν Δάσκαλο των Ιμαλαϊών

Κόστος Συμμετοχής: 333 EUR

Χώρος Διεξαγωγής: Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών SHANTOM
Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, 152 31 Κ. Χαλάνδρι
5 λεπτά με τα πόδια από την στάση ΜΕΤΡΟ «Χολαργός»

HEART IMAGERY Cleaning the Past & Self-Renewal

15-16 ΦεβρουαρΙου, 2018

10πμ – 5μμ

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ: Κάθαρση του Παρελθόντος & Αυτο-Ανανέωση

Το να καθαρίσεις το παρελθόν και να ανανέωσεις τον εαυτό σου είναι από τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να κάνεις για να θεραπεύσεις το νοητικό, συναισθηματικό και φυσικό σου σώμα. Σού δίνει την δύναμη να υπερβείς τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις σου, καθώς και τα εργαλεία να θεραπεύσεις τα συναισθηματικά σου τραύματα που κινούν τις ενέργειες εντός κι εκτός σου με λανθασμένο τρόπο.

Ένα από τα βασικά σημεία που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, όποια ασθένεια και να επηρεάζει το φυσικό σου σώμα, αυτή είναι συνέπεια του τρόπου που σκέφτεσαι και του συναισθηματικού σου τραύματος. Ακόμα και οι πιο βαθυστόχαστοι άνθρωποι που διαλογίζονται χρόνια δεν μπορούν να εισχωρήσουν βαθύτερα στο πνευματικό τους ταξίδι εάν δεν καθαρίζουν το νοητικό και συναισθηματικό τους σώμα τακτικά.

Αν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζεις την ενέργειά σου, τότε γνωρίζεις ότι το αφυπνισμένο πνεύμα έχει ανάγκη από αυτή την εμπειρία.

Όσο περισσότερο εφαρμόζεις αυτές τις τεχνικές, τόσο βιώνεις την σιγή που υπάρχει πέρα από τις περιοριστικές πεποιθήσεις, πέρα από τις συναισθηματικές καταστάσεις. Μια μικρή φλόγα επίγνωσης συνεχίζει να καίει μέσα σου. 

Τι είναι το Heart Imagery

To Heart Imagery προέρχεται από τις μυστικιστικές σχολές του αρχαίου Θιβέτ, των Σουμέριων και των Βεδών και σχετίζεται με τον υψηλότερο αριθμό των Μυστικιστικών Σχολών: 555. Αυτές οι τρεις σχολές έχουν μάθει την τεχνική αυτή από την Αδαμική Φυλή. Πριν περίπου 40,000 χρόνια, πριν την ύπαρξη οποιουδήποτε θρησκευτικού συστήματος, πριν τον Βούδα και τον Χριστό, πριν τον Μωάμεθ και τον Ρούμι, υπήρχε μόνο μια τεχνική την οποία η Αδαμική Φυλή χρησιμοποιούσε στην έδρα της, στο Κοπέτ Νταγκ (Kopet Dagh). Αυτή ήταν το Heart Imagery.

Βοηθά και διδάσκει πώς να εξισορροπούμε το νοητικό, συναισθηματικό και φυσικό σώμα και εναρμονίζει την ενέργειά μας. Αυτό το βιωματικό εργαστήρι είναι από τα πλέον κατάλληλα στο οποίο θα μπορούσε κανείς να συμμετάσχει αυτή την ευνοϊκή εποχή που διανύουμε στην Γη, διότι οι τεχνικές αυτές είναι αναγκαίες για να κατανοούμε καλύτερα και να αντεπερχόμαστε στην ισχυρή θηλυκή ενέργεια της Μητέρας Γης .

Οι τεχνικές του Heart Imagery δεν είναι μια σειρά από απαντήσεις, αλλά ένα σύνολο κλειδιών που ξεκλειδώνουν τις δικές σου “θύρες” για να δεις από πρώτο χέρι τι κρύβεται από πίσω. Το Heart Imagery χρησιμοποιεί την ικανότητα που έχουν όλοι ανεξαιρέτως να επιτύχουν την φώτιση – ή την ελευθερία από τις ψευδαισθήσεις του εγώ, που δημιουργεί ο νους.

Μερικές από τις δυναμικές τεχνικές είναι:

 • Θιβετανική Τεχνική Καθαρισμού των Ενεργειακών Κέντρων
 • Τεχνική Καθαρισμού της Μέρας και της Νύκτας
 • Πρακτική άσκηση για να Εγκαταλείψεις το Άγχος και τους Φόβους σου και να Συνδεθείς με την Εσωτερική σου Ουσία
 • Το Εσωτερικό Σπειροειδές (Fibonacci) Χαμόγελο
 • Θιβετανικά Χέρια
 • Καθαρισμός με Πράνα (ζωτική ενέργεια)

Δεκαπέντε άμεσα οφέλη που μπορείς να αποκομμίσεις από την συμμετοχή σ’ ένα σεμινάριο Heart Imagery :

 • Μαθαίνεις να μετακινείς το Πνεύμα σου από τον Εγκέφαλο στην Καρδιά με τη χρήση ειδικών, κι όμως απλών, τεχνικών Heart Imagery.
 • Ανακαλύπτεις πώς να αλλάζεις την ενέργεια σου από βαριές συγκινήσεις (π.χ. θυμός, φόβος, σύγχυση, εκνευρισμός, ζήλεια, κατάθλιψη) σε θετικά συναισθήματα (ανιδιοτελής αγάπη, ηρεμία, γαλήνη, αρμονία).
 • Ελαφραίνεις την ύπαρξή σου καθαρίζοντας το παρελθόν σου και τα συναισθηματικά σου τράυματα.
 • Αποκτάς τεχνικές για να αντιστρέψεις τις επιπτώσεις μιας ασθένειας.
 • Καθαρίζεις τα όνειρά σου και τους εφιάλετες σου, διευκολύνοντας το ενεργό ονείρεμα.
 • Ενεργοποιείς, ενδυναμώνεις και καθαρίζεις τα ενεργειακά σου κέντρα.
 • Κατανοείς πώς να θεραπεύεις τον εαυτό σου.
 • Μαθαίνεις να παραιτείσαι από τα άγχη σου και να συνδέεσαι με την εσωτερική σου Ουσία.
 • Εκπαιδεύεις τον εαυτό σου για να χειρίζεσαι καλύτερα το άγχος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
 • Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά την ζωτική σου ενέργεια (πράνα), να ενεργοποείς και να αυτο-καθαρίζεσαι.
 • Απολαμβάνεις μεγαλύτερη σύνδεση με την ενέργεια της Μητέρας Γης.
 • Μαθαίνεις να Είσαι εντελώς παρόν/παρούσα, εδώ και τώρα, χωρίς εγκεφαλικές αναλύσεις και κρίσεις.
 • Διευκολύνεις την ροή της συγχώρεσης να σε διαχέει από τον ιερό χώρο της Καρδιάς σου.
 • Μαθαίνεις να καθαρίζεις και να επανασυνδέεσαι με τα τρία ενεργειακά κέντρα που φέρουν ιδιότητες αφύπνισης και μεταμόρφωσης: τον Ομφαλό, την Καρδιά και το Τρίτο Μάτι.
 • Αξιοποιείς την πιο αποτελεσματική πνευματική τεχνική: την Ευγνωμοσύνη

Τα σεμινάρια Heart Imagery διεξάγονται ξεχωριστά σε τρία μέρη, χωρίς συγκεκριμένη σειρά : 

 • Κάθαρση του Παρελθόντος και Αυτο-Ανανέωση
 • Θεραπεία και Συναισθηματική Διαύγεια
 • Ένωση με το Θείο

Κόστος Συμμετοχής: 333 EUR

Χώρος Διεξαγωγής: Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών SHANTOM
Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, 152 31 Κ. Χαλάνδρι
5 λεπτά με τα πόδια από την στάση ΜΕΤΡΟ «Χολαργός»

Μπορείς να δηλώσεις από τώρα ενδιαφέρον, αποστέλλοντας μήνυμα στο theschooloftheheart@gmail.com.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται η πληρωμή του τιμήματος εξολοκλήρου για την ομαλή διοργάνωση του σεμιναρίου.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 

Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών SHANTOM

Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, Κ. Χαλάνδρι, 152 31, ΑΘΗΝΑ

 

ΓΙΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ TSOTH

Η Σχολή της Καρδιάς (TSOTH) ιδρύθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Δάσκαλο Διαλογισμού, Daniel Mitel, με σκοπό την εκπαίδευση δασκάλων από όλον τον κόσμο έτσι, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν όλο και περισσότερους ανθρώπους να κατανοήσουν την στενή σχέση τους με τον εσωτερικό τους Εαυτό και να θυμηθούν τι σημαίνει το να ζεις μέσα από την δόνηση της Καρδιάς.

Αν αισθάνεσαι το κάλεσμα να γίνεις Δάσκαλος ΤSOTH, τώρα σού δίνεται η ευκαιρία να στείλεις αίτηση για να συμμετάσχεις στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διεξάγεται την ίδια εβδομάδα μετά από τα σεμινάρια Journeys into the Heart και Heart Imagery.

Για να λάβεις την αίτηση, επικοινώνησε μαζί μας στο School of the Heart.

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Δασκάλου Journeys into the Heart Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Δασκάλου Heart Imagery

ΛΙγα ΛΟγια για τον Daniel MITEL

Ο Ντάνιελ Μίτελ είναι Δάσκαλος Διαλογισμού και ο κύριος Έφορος του School of the Heart, ενός αρχαίου οργανισμού που βοηθά τον άνθρωπο να συνδεθεί με τον ανώτερο εαυτό του, να δημιουργεί από την καρδιά και να θυμηθεί ποιος είναι πραγματικά.

Ταξιδεύει ανά τον κόσμο, βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανοήσουν την στενή σύνδεσή τους με τον Θεό.

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας, έφερε πάλι στο φως το αρχαίο σύστημα Heart Imagery, των αρχαίων μυστικιστικών σχολών του Θιβέτ, των Σουμερίων και των Βεδών.

Φέρνει στον κόσμο διαλογιστικές τεχνικές μέσα από τα σεμινάρια Journeys into the Heart, Heart Imagery, Kriya Yoga και Awakening the Illuminated Heart.

Διεθνής Ομιλητής και Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών (Tai Chi Master και Karate Traditional Black Belt 5 DAN στο WJKA – World Japan Karate Association), ο Ντάνιελ είναι αφοσιωμένος στο να εμπνέει τον κόσμο έτσι, ώστε να μετατοπιστεί από την βία στην ειρήνη, από τον θυμό στην αγάπη. Μέσα από σεμινάρια, ομιλίες και συνέδρια, ο Ντάνιελ έχει αλλάξει την ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Είναι, επίσης, πτυχιούχος Μηχανικής Υολογιστών, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και με MBA από Open University Business School, UK.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.theschooloftheheart.com