Mihaela Brînzan

“Heart Imagery: Cleaning The Past and Self-Renewal” TSOTH Teacher

My journey started long time ago and I always wanted to find the path which is going to show me how to make peach with the noice from my head. I have attended the workshops of Master Daniel Mitel and I felt that my time to meet my Master came up for me. 

It is a honour and privilege for me to be a TSOTH Teacher.

___________________________________________________________

 

“Călătoria” mea a început demult și mi-am dorit dintotdeauna să găsesc o cale care să mă învețe să fac pace cu “zgomotul” din minte. Spiritul meu neliniștit nu mă lăsa să stau calmă prea mult în rugăciune sau în meditație. Aproape toți oamenii sunt așa. În luna mai 2018 am participat la Seminarul  Maestrului Daniel Mitel, „Imageria Inimii” și la Cursul de Profesori „Imageria Inimii: Curățarea trecutului și auto-regenerare”. Așa cum simțeam, venise momentul în care să pot găsi calea liniștii, a Sinelui, venise timpul să-mi întâlnesc Maestrul. Este o mare cinste pentru mine să fiu parte din “Școala Inimii”.  Mă simt extrem de onorată și recunoscătoare pentru că am avut privilegiul ca Daniel să-mi fie Maestru și prin el să am acces la o Cunoaștere extrem de prețioasă pentru mine,  pentru întreaga Lume, pentru toți cei care își doresc să fie Luminoși, autentici, autorii și creatorii propriei vieți și realități, pentru cei care cred că putem aduce Raiul pe Pământ. Starea întrezărită și trăită atunci, a fost “Eu, infinitul și punctul în același timp”. Tot atunci, mi-am “reamintit” de Maeștrii mei din lumile nevăzute, Anastasia și Doamna Ana, ca un dor de Ceva Știut-neștiut, a fost ca și cum aș fi băut dintr-un izvor de la marginea drumului, pentru călătorul însetat. Experiența aceea, în mine, a luat forma celei mai frumoase rugăciuni. Am aflat atunci că a fost un Timp pe Pământ în care exista un singur limbaj pe care toată lumea îl înțelegea: limbajul iubirii și al imaginilor din Inimă.  Pentru că Inima este Centrul sacru, cel mai sfânt dintre locurile sfinte. E locul tău magic, în care te regăsești pe tine, este locul din care ieși din somnolență, ești treaz și Viu. 

A venit timpul să conştientizam că tot ceea ce făptuim în existenţa de zi cu zi, afectează Matricea Universală-Matricea Divină. Că “tot ce vedem şi atingem, tot ce este vizibil, izvorăşte din invizibil” și că  “timpul nostru are nevoie de oameni care să fie asemenea arborilor, încărcaţi de o pace tăcută ale cărei rădăcini cresc deopotrivă din mijlocul Pământului şi din mijlocul Cerului.” Visez la o lume în care să comunicam prin trăiri Frumoase, Luminoase, rostite și nerostite. Călătoria în Inimă este călătoria către Acasă. In Inimă, Cerul se unește cu Pământul, in Inimă ești TU, cel real, autentic, divin, în Inimă înveți să recunoști semnele și Calea și să le urmezi. În Inimă sunt vânturile, deșerturile, stelele, păsarile, Tu și tot ce a fost creat în Univers.

Și aș vrea să spunem acum și aici și cândva : sunt AICI, am fost AICI. 

“I Was Here”:  https://youtu.be/LJkM-VqC8eY

Email: anastasia.cara@gmail.com