Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Η Σχολή της Καρδιάς δημιουργήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια από τους Δασκάλους που κατανοούσαν ότι ο μόνος τρόπος για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε πραγματικά είναι η επανασύνδεσή μας με την ενέργεια της καρδιάς.

Ο Δάσκαλος Daniel Mitel συνεργάζεται με δασκάλους από όλον τον κόσμο, βοηθώντας τους να θυμηθούν πώς είναι να ζει κανείς από την καρδιά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΓΙΝΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ TSOTH

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Δάσκαλος Διαλογισμού, Daniel Mitel, έχει ιδρύσει την Σχολή της Καρδιάς (TSOTH) με σκοπό την εκπαίδευση δασκάλων σε όλον τον κόσμο έτσι, ώστε να είναι σε θέση να βοηθούν όλο και περισσότερους να κατανοήσουν την στενή τους σύνδεση με τον εσωτερικό τους εαυτό και να θυμηθούν τι σημαίνει το να ζει κανείς από την καρδιά.

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & προγραμματα εκπαιδευσησ δασκαλων

To School of the Heart στην Ελλαδα

Το School of the Heart στην Ελλάδα: σεμινάρια και εκπαίδευση δασκάλων -Φεβρουάριος 2018

What does it mean to live from the heart?

Τι σημαίνει το να ζεις από την καρδιά;

Πώς επικοινωνεί η καρδιά?

Τα βιβλία αυτά θεωρούνται ως μερικά από τα καλύτερα στον χώρο του διαλογισμού και της πνευματικότητας. Το “Journeys Into The Heart”, γράφτηκε σε συνεργασία με μία από τις πιο σημαντικές πνευματικές προσωπικότητες της σύγχρονης εποχής, Drunvalo Melchizedek. Το βιβλίο “Journeys Into The Heart” είναι αποτέλεσμα της προσωπικής αναζήτησης του Drunvalo και του Daniel για τις καλύτερες τεχνικές και μεθόδους δημιουργίας από την καρδιά. Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο που απευθύνεται σε πνευματικούς αναζητητές.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

OM TIMES

Your Journey into The Future by Daniel Mitel.

MY SEVEN CHAKRAS RADIO SHOW

A wonderful interview at one of the best radio show in the world with Aditya.

LILOU MACE

Live interview Daniel Mitel and Lilou Mace, Paris

Drunvalo Melchizedek and Daniel Mitel discuss the new spiritual work on our planet.