Roberto Iulian Balays

“Journeys Into The Heart: The Inner Path” and “Heart Imagery: Cleaning The Past and Self-Renewal” TSOTH Teacher

Years ago I was for the first time attracted by the sacred geometry books written by Drunvalo Melchizedek and continuing my spiritual work I have started working with the heart meditations and with Daniel Mitel who was teaching me the secrets of the heart.

I love to meditate and practice all the techniques that helps us to increase our energies. I practice Qi Gong, Kriya Yoga, Martial Arts (Black Belt Aikido 1st Dan), and I keep practicing the meditations from the group of 40.

————————————————————————————-

Cu  mai multi ani in urma am fost atras de informatiile legate de “geometria sacra” scrise de Drunvalo Melchizedek, probabil si datorita pregatirii si profesiei  de inginer. Continuand cautarile  am descoperit  si am inceput sa lucrez, meditez tehnicile de conectare cu inima si de reamintire de Sine ale acestuia, ulterior am fost calauzit sa aflu si imediat dupa aceea sa-l cunosc pe Daniel Mitel, unde am aprofundat “calea inimii” prin tehnicile si invataturile din Scoala Inimii.

Iubesc meditatia si tehnicile care ne ajuta sa evoluam la toate nivelurile si sa simtim, percepem energiile divine in corpurile noastre.  Sunt practicant Qi Gong, Kriya Yoga, arte martiale(Instructor copii-Aikido 1 Dan), etc. , particip si sustin meditatii periodic in cadrul “grupului de 40”(groupofforty), grup care lucreaza pentru  ajutorul si sustinerea planetei Pamant si a fiintelor ei, in stransa legatura cu Maestrii Ascensionati.

Mi-am dedicat timpul pentru a practica si studia si alte  invataturi si tehnici  spirituale care duc la cresterea nivelului de constiinta si am ajuns la momentul in care doresc sa impartasesc si sa-i invat si pe altii cunoasterea si informatiile transformatoare ale Scolii Inimii.

Este o provocare si o experienta deosebita pe care o intampin cu iubire si cu inima deschisa fata de toti cei care cauta aceasta cunoastere si aceste informatii, astfel incat sa evoluati si sa redescoperiti cine sunteti Voi cu adevarat iar creatia si experimentarea vietii din inima sa devina pentru voi o normalitate si sa va aduca pacea si implinirea vietii.

 E-mail: balaysroberto@yahoo.com

Facebook: Roberto Iulian Balays